Вівторок, 23.04.2024, 12:23
Залужанський ДНЗ - "Джерельце"

 Наші події

Меню сайту
Категорії розділу
Мої статті [8]
Медична сторінка [2]
Свята [4]
Наші групи
Методична скринька
Корисні сторінки
яка година
Форма входу
Друзі сайту
  • Фильмы онлайн бесплатно
  • «Эпоха Клонов»
  • SuperBlog
  • online-video-tv
  • Товары из Америки и Китая
  • котлы, колонки, радиаторы
  • Мобильный портал
  • NewGameZone - обзор игр
  • Бумажные модели
  • Сделаем Всё Сами
  • Самый Лучший сайт
  • Качай всё бесплатно
  • Залужанський ДНЗ
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Рекомендую
    Google
    Пошук від Google

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0


    Яндекс.Метрика

    Міні-чат
    Головна » Статті » Мої статті

    ДЛЯ ВАС БАТЬКИ ! “як запобігти харчовим отруєнням”

    Як запобігти харчовим отруєнням

     

    1. Щоб запобігти інфекційним захворюванням та харчовим отруєнням, дотримуйтесь таких простих правил:

    -        Ретельно мийте усі овочі і фрукти перед тим, як подавати до столу сирими.

    -        Прищеплюйте дитині любов до чистоти. Привчайте її мити руки з милом перед вживанням їжі, після відвідування туалету, повернення з прогулянки.

    -        Мийте руки з милом перед приготуванням їжі.

    -        Не зберігайте разом продукти, що їдять сирими, і ті, що підлягають кулінарній обробці.

    -        Ніколи не кладіть бутерброди, пиріжки, сир, ковбасу, печиво у пакет, де побували овочі, фрукти, ягоди чи яйця, навіть якщо цей пакет здається абсолютно чистим.

    -        Дбайте про те, щоб їжа для дитини була щойно приготованою, свіжою. Не готуйте їжу «із запасом».

    -        Не купуйте продукти, якщо не впевнені у їхній якості, з простроченими термінами зберігання, пошкодженою упаковкою. Дотримуйтесь умов та строків зберігання продукту, зазначених на його упаковці.

    -        Не купуйте продукти харчування на стихійних базарах. Ви маєте право вимагати у продавця документи, що підтверджують якість та безпеку продуктів.

    -        Не вживайте незнайомі гриби, ягоди, трави. Смертельно небезпечними можуть бути старі або зіпсовані гриби. Не готуйте страви з грибів дітям.

    -        Не беріть у дорогу продукти, що швидко псуються (ковбасні, молочні, кулінарні, кондитерські вироби або інші продукти, які потребують зберігання у холоді).

    -        Не використовуйте для пиття, приготування їжі та миття посуду воду з річок, озер, незнайомих підземних джерел тощо.

    Категорія: Мої статті | Додав: dr-vamp-r (24.02.2013)
    Переглядів: 1531 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Щоб додати необхідна авторизація