План роботи ради по харчуванню на 2012 – 2013
н.р.
Серпень
1. Готовність харчоблоку та допоміжних приміщень до харчування дітей у
2012-2013н. р., стан обладнання, забезпечення продуктами. Ремонт овочесховища
та харчоблоку.
Фроїн Г.Ф.
Ярема М.М.
2. Хід заготівлі овочів та фруктів на зимовий період. Заготівля лікарських
трав, овочів, повидла. Ярема М.
3. Поновлення і затвердження технологічних карток.
Ярема М.М.
4. Підготовка інформаційних матеріалів для батьків:
а) Цілющі властивості меду
б) І ще раз про вітаміни
Ярема М.М.
Грудень 1. Профілактика простудних захворювань. Заварювання фіточаїв. Організація
вітамінних страв, Висвітлення цих питань в інформаційних центрах для батьків.
Ярема М.М.
2. Аналіз дотримання натуральних норм харчування в ДНЗ.
Ярема М.М.
3. Дотримання графіку видачі страв на групи. Ваговий вихід страв.
Ярема М.М.
4. Виконання зауважень, даних районною СЕС при перевірці
ДНЗ.
Ярема М.М.
Березень
1. Вітамінізація харчування дітей.
Ярема М.М.
2. Робота з батьками по забезпеченню здорового харчування та
виховання культурно-гігієнічних навичок у дітей.
Ярема М.М.
3. Аналіз анкетування батьків щодо якості харчування в ДНЗ.
Ярема М.М.
Травень
1. Підготовка до харчування дітей в оздоровчий період. Особливості цього
періоду.
Ярема М.М.
2. Забезпечення дітей свіжими овочами і фруктами по мірі їх дозрівання.
Ярема М.М.
3. Дотримання санітарно-гігієнічних вимог до постачання,
безпеки, якості, умов зберігання і строків реалізації продуктів харчування і
продовольчої технології приготування страв.
Фроїн Г.Ф
Ярема М.М.
|